Over ons

Wij zijn Pharmatec

In 2007 opende, destijds L&K Installaties genaamd, haar deuren. Voor de snelle rekenaars onder ons, dat is inmiddels meer dan 15 jaar. De samenwerking tussen Rutger Kleijn en Dave Groeneboer vond plaats in 2018, vanaf dat moment heeft L&K Installaties plaatsgemaakt voor de naamsverandering naar Pharmatec.

Doelgericht en vol passie hebben we ons gedurende de jaren weten te specialiseren op het gebied van orbital welding, modulaire systemen, semiconductors en 3D engineering.

We zijn een team met kwaliteit en ervaring en zijn goed op elkaar ingespeeld. Voor onze klanten betekent dit korte lijntjes, betrokkenheid en een enorme flexibiliteit op het gebied van inzetbaarheid en service. Wij zijn er voor advies tot een kant-en-klaar project en zijn pas tevreden zodra onze klant dat ook is.

Of er nou successen worden gevierd of moeilijkheden moeten worden getrotseerd, hier kun je op elkaar rekenen. Inmiddels zijn we met zo’n 20 medewerkers en kunnen we wel zeggen dat we een betrouwbare speler zijn in de farmaceutische industrie. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op én ontzettend dankbaar voor. Zonder de toewijding van onze collega’s hadden we hier vandaag de dag niet gestaan.

Dave Groeneboer en Rutger Kleijn

Werken bij Pharmatec?

Heb je vragen over onze vacatures of diensten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!