Werken bij pharmatec

Be part of it!

Wil je werken in een jong, hyperactief en onwijs gespecialiseerd team? Nou, dan zit je hier goed!  

Bij ons draait alles om je inzet voor het werk, talent voor techniek, je vermogen om kwaliteit te leveren en, natuurlijk, een gezonde dosis positieve vibes en collegialiteit. Klinkt als jouw soort feestje? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en kom gezellig buurten voor wat meer info! We zijn altijd in voor een lach en zoeken naar mensen die met een knipoog aan de slag willen.

Wat kun je verwachten?

Dit betekent werken bij Pharmatec

ontwikkeling

We zijn ervan overtuigd dat continu investeren in jou en je collega’s het verschil maakt, daarom zetten wij in op ontwikkeling. Ontdek jouw kracht en ontwikkel het. Daag jezelf uit en laat je kennis en expertise zien.

werkplezier

Werken bij Pharmatec is werken is een prettige en informele werksfeer. Kom jij fluitend naar je werk, dan presteer je ook beter. Een dag niet gelachen? Niet bij ons!

waardering

Onze medewerkers staan op één en zijn onze motor. Dit proberen we zo vaak mogelijk en op verschillende manieren kenbaar te maken.

uitrusting

Wij vinden het belangrijk dat je veilig en met hoogwaardig materiaal je werkzaamheden kunt uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw gereedschapskist altijd op orde is!

betrouwbaar

Wij streven naar jouw geluk, bieden vertrouwen en hechten waarde aan duidelijkheid; afspraak is afspraak.

De sfeer en de waardering richting de medewerkers is top, het zit hem hier in de kleine dingen. Er wordt hier echt aan je gedacht.” - Menno de Haan, Voorman

Foto Menno

Mogelijkheid tot doorgroeien

Bij Pharmatec erkennen we de onschatbare waarde van onze medewerkers in het bereiken van onze doelstellingen. Onze toegewijde teamleden spelen een cruciale rol in het succes van onze organisatie. We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om te groeien en zich verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.

Naast het bevorderen van professionele groei, organiseren we regelmatig de tofste uitjes en activiteiten om de onderlinge band en het saamhorigheidsgevoel te versterken. Wij geloven dat wij op deze manier het beste uit onze medewerkers kunnen halen en daarmee ook het beste uit ons bedrijf!

Vacatures

Wij zijn op zoek naar de volgende ambitieuze collega’s:

vacature allround monteur

allround monteur

Montage werkzaamheden bij Pharmatec houden in dat jij dagelijks actief bent met het maken van nieuwe, of aanpassen van bestaande procesinstallaties.

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de planning van de projecten volledig op rolletjes loopt. Je faciliteert in de voorbereiding van het werk, maar ook tijdens de uitvoering en afronding.
Technische tekening 1

Open sollicitatie

Hebben we momenteel geen vacature die bij jouw expertise past of ben je student of afstudeerder? Laat ons via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent.

Dave_Groeneboer
Meer weten?

Dave komt graag met je in gesprek.