Over Pharmatec

OVER PHARMATEC BV

Pharmatec is een gespecialiseerd bedrijf in de farmaceutische en food industrie. Doelgericht en vol passie hebben we ons gedurende de jaren weten te specialiseren op het gebied van orbital welding. Het gevolg hiervan was de naamsverandering naar Pharmatec, anno 2018. Met kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van projectmatig werken, zowel on-site bij onze opdrachtgevers als prefabricage van clean piping en skidbouw in onze werkplaats. In de loop der jaren hebben we veel expertise opgebouwd door opdrachten bij diverse opdrachtgevers. De technische disciplines worden in eigen huis ontworpen en gebouwd.

We zijn een team met kwaliteit en ervaring en zijn goed op elkaar ingespeeld. Voor onze klanten betekent dit korte lijntjes, betrokkenheid en een enorme flexibiliteit op het gebied van inzetbaarheid en service. Wij zijn er voor advies tot een kant-en-klaar project en zijn pas tevreden zodra u dat ook bent.

Benieuwd naar de gezichten achter Pharmatec Orbital Welding? Bekijk dan het team.

PHARMATEC ORBITAL WELDING: EEN TOTAALSERVICE

U heeft bij ons één aanspreekpunt. Kwaliteit, beheersing van risico’s, kosten, planning en ‘compliance’ zijn de sleutelwoorden. Onze engineers, construction managers en project managers zijn hiermee vertrouwd. Zij denken en handelen hierin multidisciplinair.i

We zijn verrassend transparant over kosten en zullen dit dan altijd bij u aanbieden door middel van een open calculatie. We willen namelijk marge maken op onze toegevoegde waarde en niet op leveringen en uitbesteed werk.

Uw project is pas af als wij de commissioning en verificatie helemaal op orde hebben. De voorbereidingen daarvoor beginnen al bij het ontwerp. Wat is kritisch, welke parameters horen daarbij en hoe worden deze getest? En vooral, hoe wilt u dit allemaal gedocumenteerd hebben zodat u probleemloos uw validatiedossier kan opbouwen? Pharmatec beschikt over een ruime set procedures en protocollen (Nederlands- en Engelstalig), maar is ook gewend om met procedures van u of derden te werken. We begrijpen het doel en de noodzaak, dat is het belangrijkste.

Het “As Built” dossier is het samenstellen van werkzaamheden van de mensen die hun bijdrage hebben geleverd aan het project. Dit leveren wij bij u aan als een volledig GDP documentatie pakket. Wij hebben al onze mensen hiervoor getraind en herhalen regelmatig ‘toolboxen’ op het gebied van
Good Documentation Practices om iedereen scherp te houden.

Zodra ons ‘As Built’ dossier in uw bezit is, kunt u beginnen met produceren. Wij leveren direct na de laatste SAT-test de complete documentatie bij u aan, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met het kwalificatieproces. Wij hebben jarenlang ervaring met het maken van GDP documentatie voor onze projecten bij verschillende opdrachtgevers. Tijdens het ontwerp en de bouw handhaven wij een strikte wijzigingsprocedure waardoor het gehele ontwerp- en bouwtraject goed traceerbaar is.

Tevens beschikken wij over EN-ISO 9712 Visueel Lasinspecteurs die onze lassen inspecteren en rapporteren. Ook bieden wij deze service aan voor de GDP-lasdocumentatie.

Lees meer over onze diensten voor de farmaceutische industrie en de food industrie.

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"