Food industry

PHARMATEC VOOR DE FOOD INDUSTRY

Pharmatec Orbital Welding heeft diverse opdrachtgevers in de food industry en hierdoor jaren ervaring opgedaan in deze sector en de gestelde eisen en wensen die hier gelden.
Zoals u weet is kwaliteit één van de belangrijkste factoren als het gaat om processen in de food industrie. Met onze aangeboden diensten van orbital welding en handlassen kunnen wij deze optimale kwaliteit aan u leveren. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met de HACCP-standaard. Wij denken graag met u mee over een veilige, hygiënische en efficiënte aanpak van de werkzaamheden.

Wij zijn er voor advies tot een kant-en-klaar project en zijn pas tevreden zodra u dat ook bent. Trots zijn wij op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Vraagt u zich af of wij ook voor úw bedrijf iets kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Pharmatec staat altijd klaar voor zijn klanten en dan bedoelen we niet alleen tussen 9 en 5, maar ook ’s avonds en op zaterdagen. Wij zijn trots op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Wilt u weten wat wij te bieden hebben? Bel
024 – 848 59 41 of stuur ons een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"