Farmaceutische industrie

PHARMATEC VOOR DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Pharmatec Orbital Welding heeft diverse opdrachtgevers in de farmaceutische industrie. Mede door deze ervaring zijn wij op de hoogte van de hoge eisen die gesteld worden in het productieproces. U mag dan ook hoge kwaliteit van ons verwachten. Of het nu gaat om een compleet nieuwe installatie met generatie en distributie, of uitbreiding van uw bestaande systemen. Met uiteraard de bijbehorende GDP-projectdocumentatie. Kwaliteit, beheersing van risico’s, kosten, planning en ‘compliance’ zijn de sleutelwoorden van onze projecten.

Tevens beschikken wij over EN-ISO 9712 Visueel Lasinspecteurs die onze lassen inspecteren en rapporteren. Ook bieden wij deze service aan voor de GDP-lasdocumentatie die u van ons ontvangt na het opleveren van ons project.

Wij zijn er voor advies tot een kant-en-klaar project en zijn pas tevreden zodra u dat ook bent. Trots zijn wij op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Vraagt u zich af of wij ook voor úw bedrijf iets kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Pharmatec staat altijd klaar voor zijn klanten en dan bedoelen we niet alleen tussen 9 en 5, maar ook ’s avonds en op zaterdagen. Wij zijn trots op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Wilt u weten wat wij te bieden hebben? Bel
024 – 848 59 41 of stuur ons een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"