TIG-LASSEN

Pharmatec ORBITAL WELDING EN TIG-LASSEN

In het TIG-lasproces wordt warmte verkregen door een plasmaboog te trekken tussen een wolfraam elektrode en het te lassen object. Een techniek waarbij met veel hogere temperaturen gewerkt kan worden dan bij het standaard MIG-/Mag-lassen, waardoor hooggeleerd staal, zoals RVS en aluminium, gelast kunnen worden. De mensen van Pharmatec Orbital Welding beheersen dit proces tot in de puntjes en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in zowel dun- als dikwandig RVS.

Gecertificeerd in TIG-lassen

Met behulp van TIG-lassen kan de hoogste kwaliteit behaald worden, maar dit vergt wel een jarenlange ervaring. Een ervaring waar de handlas gecertificeerde specialisten van Pharmatec Orbital Welding over beschikken en die zij graag met u willen delen.

Pharmatec staat altijd klaar voor zijn klanten en dan bedoelen we niet alleen tussen 9 en 5, maar ook ’s avonds en op zaterdagen. Wij zijn trots op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Wilt u weten wat wij te bieden hebben? Bel
024 – 848 59 41 of stuur ons een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"