TIG-LASSEN

Pharmatec ORBITAL WELDING EN TIG-LASSEN

In het TIG-lasproces wordt warmte verkregen door een plasmaboog te trekken tussen een wolfraam elektrode en het te lassen object. Een techniek waarbij met veel hogere temperaturen gewerkt kan worden dan bij het standaard MIG-/Mag-lassen, waardoor hooggeleerd staal, zoals RVS en aluminium, gelast kunnen worden. De mensen van Pharmatec Orbital Welding beheersen dit proces tot in de puntjes en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in zowel dun- als dikwandig RVS.

Gecertificeerd in TIG-lassen

Met behulp van TIG-lassen kan de hoogste kwaliteit behaald worden, maar dit vergt wel een jarenlange ervaring. Een ervaring waar de handlas gecertificeerde specialisten van Pharmatec Orbital Welding over beschikken en die zij graag met u willen delen.

Als er op hoge temperaturen gelast moet worden, dan is TIG lassen vaak de meest geschikte vorm van lassen. Bij het TIG lassen komt er meer warmte vrij doordat er een plasmaboog getrokken wordt tussen het object dat gelast wordt en een wolfraam elektrode. Hierdoor kunnen ook objecten van hooggelegeerd staal gelast worden. Wilt u bijvoorbeeld TIG lassen RVS? Omdat RVS een hooggelegeerd staal is, is TIG-lassen RVS in dit geval de beste lastechniek. Wilt u objecten van hooggelegeerd staal zoals RVS TIG lassen? Dan bent u bij Pharma-tec aan het juiste adres. Wij kunnen RVS lassen d.m.v. TIG, waardoor u zeker kunt zijn van een uitstekend resultaat.

Vakmensen met ervaring met TIG lassen

Met TIG lassen kunnen uitstekende resultaten behaald worden, dat mag wel duidelijk zijn. Alleen dient men hiervoor wél vrij veel ervaring met TIG-lassen te hebben. Gelukkig hebben wij verschillende ervaren vakmensen in dienst die veel ervaring met deze vorm van lassen hebben. Hierdoor kunnen wij het RVS lassen TIG voor u verzorgen. Onze handlas gecertificeerde specialisten helpen u graag bij het laswerk binnen uw project.

RVS welding

Wilt u RVS (roestvrijstaal) laten lassen? Dan is het goed om te weten dat wij zowel dik- als dunwandig RVS voor u kunnen lassen. Voor iedere vorm van RVS welding bent u bij ons dus aan het juiste adres en kunt u op de beste resultaten rekenen. Als u objecten van RVS gelast wilt hebben, zit u bij ons dus altijd goed. Met TIG lassen kunnen we echter ook andere hoog-gelegeerde stalen lassen, zoals aluminium. Ook voor koper en brons kan deze lastechniek gebruikt worden.

Wij hebben ons ook in orbital welding gespecialiseerd

TIG lassen is een van de lastechnieken waarvoor u bij ons terechtkunt. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in orbital welding. Bij deze vorm van lassen wordt er met behulp van een machine 360° rondom een object gedraaid. Zo kan er zeer nauwkeurig gelast worden bij objecten met een ronde vorm, zoals buizen bijvoorbeeld.

Voor verschillende projecten

Bent u geïnteresseerd in TIG lassen of orbital welding? Dan kunt u ons bij diverse projecten inschakelen. Zo kunt u ons om advies vragen, maar daarnaast kunnen we ook al het laswerk binnen uw project uit handen nemen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in! U kunt ons mailen en wij zullen vervolgens binnen 24 uur reageren. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te bellen voor direct contact.

Onze communicatie

Bij Pharmatec hebben we een zeer transparante werkwijze. Zo kunnen we bijvoorbeeld een open kostenberekening voor u maken. Bovendien krijgt u bij Pharmatec altijd een vast contactpersoon. Daardoor krijgt u altijd iemand aan de lijn die goed op de hoogte is van de situatie en van de voortgang van het project. Bovendien zijn we niet alleen tijdens werkuren bereikbaar. Heeft u vragen voor ons? Dan beantwoorden we deze bijvoorbeeld ook ‘s avonds of op zaterdagen. Hierdoor weet u altijd snel waar u aan toe bent.

 

Pharmatec staat altijd klaar voor zijn klanten en dan bedoelen we niet alleen tussen 9 en 5, maar ook ’s avonds en op zaterdagen. Wij zijn trots op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Wilt u weten wat wij te bieden hebben? Bel
024 – 848 59 41 of stuur ons een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"