ORBITAL WELDING

ORBITAL WELDING BINNEN PHARMATEC ORBITAL WELDING

Onze vakmensen zijn specialisten als het gaat om orbital welding. Orbital welding, een TIG-lasproces dat volledig geautomatiseerd wordt uitgevoerd, zorgt voor de meest nauwkeurige lassen. Hierbij draait de wolfraam elektrode automatisch 360 graden om de naad die dichtgelast moet worden. Het resultaat bestaat uit hoogwaardige pijpverbindingen, perfecte doorlassingen en een inwendige gladde lasnaad. Door deze nauwkeurige en betrouwbare lastechniek is orbitaal lassen dan ook zeer geschikt voor het behalen van hoge kwaliteitseisen. Wanneer er een serie dezelfde pijpen moet worden gelast, kunnen alle lassen bovendien van exact dezelfde kwaliteit worden gemaakt. De stroombron kan de instellingen namelijk opslaan en biedt zodoende een grote reproduceerbaarheid.

Gecertificeerd in orbital welding

Vanzelfsprekend beschikken onze mensen over de nodige kennis en kunde om deze techniek van orbital welding toe te passen binnen uw project. Al onze medewerkers zijn in het bezit van zowel het handlas certificaat als ook het orbital welding certificaat. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een professionele, deskundige en ervaren aanpak.

Pharmatec staat altijd klaar voor zijn klanten en dan bedoelen we niet alleen tussen 9 en 5, maar ook ’s avonds en op zaterdagen. Wij zijn trots op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Wilt u weten wat wij te bieden hebben? Bel
024 – 848 59 41 of stuur ons een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"