ORBITAL WELDING

ORBITAL LASSEN BINNEN PHARMATEC ORBITAL WELDING

Onze vakmensen zijn specialisten als het gaat om orbital welding. Orbital welding, een TIG-lasproces dat volledig geautomatiseerd wordt uitgevoerd, zorgt voor de meest nauwkeurige lassen. Hierbij draait de wolfraam elektrode automatisch 360 graden om de naad die dichtgelast moet worden. Het resultaat bestaat uit hoogwaardige pijpverbindingen, perfecte doorlassingen en een inwendige gladde lasnaad. Door deze nauwkeurige en betrouwbare lastechniek is orbitaal lassen dan ook zeer geschikt voor het behalen van hoge kwaliteitseisen. Wanneer er een serie dezelfde pijpen moet worden gelast, kunnen alle lassen bovendien van exact dezelfde kwaliteit worden gemaakt. De stroombron kan de instellingen namelijk opslaan en biedt zodoende een grote reproduceerbaarheid.

Gecertificeerd in orbital welding

Vanzelfsprekend beschikken onze mensen over de nodige kennis en kunde om deze techniek van orbital welding toe te passen binnen uw project. Al onze medewerkers zijn in het bezit van zowel het handlas certificaat als ook het orbital welding certificaat. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een professionele, deskundige en ervaren aanpak.

Orbitaal lassen of orbital welding is een speciale manier van geautomatiseerd lassen. Als er met grote nauwkeurigheid gelast moet worden, is orbital welding in veel gevallen de beste keuze. Met orbitaal lassen wordt er met behulp van een machine 360° rond een object gelast. Men kiest dan ook vooral voor orbital welding als er een rond object gelast moet worden. Omdat de stroombron op een consistent tempo draait, wordt er zeer nauwkeurig gelast. Het laswerk ziet er goed uit en bovendien is het resultaat ook zeer stevig. Orbital welding wordt bijvoorbeeld gebruikt om buizen aan elkaar vast te lassen.

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij orbital welding? Dan bent u bij Pharma-tec aan het juiste adres. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in deze vorm van lassen. Onze vakmensen kunnen het laswerk binnen uw projecten verzorgen. Wanneer u vergelijkbare objecten laat lassen, kunnen we zeer consistente resultaten leveren. De stroombron kan de instellingen namelijk onthouden.

Orbitaal lassen kunnen we on-site en op onze eigen locatie

Kiest u ervoor om orbital welding aan ons over te laten? Wij kunnen dit eventueel on-site voor u verzorgen, zodat het benodigde materiaal ter plekke gereed gemaakt wordt. We kunnen u eventueel ook advies geven met betrekking tot orbitaal lassen. Bovendien produceren wij ook prefabricage piping op onze eigen locatie. Wij kunnen u dus vast en zeker van dienst zijn, ongeacht uw wensen.

Uitstekende communicatie

Laat u het orbitaal lassen aan ons over, dan kunt u zeker zijn van een uitstekende communicatie. Bij ons krijgt u altijd een vast contactpersoon aangesteld. Daardoor weet u altijd wie u moet bellen als u vragen over het project heeft. Doordat u een vast contactpersoon heeft, is uw contactpersoon ook altijd goed op de hoogte van de voortgang van het project. Daardoor kan er tijdens het project altijd snel geschakeld worden.

Bij Pharma-tec vinden we transparantie zeer belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat we een open kostenberekening voor u maken. Zo ziet u precies waar u voor betaalt. Tijdens het project zelf wordt alles uitvoerig gedocumenteerd, om fouten te voorkomen en u zoveel mogelijk duidelijkheid te bieden.

Personeel met kennis van geautomatiseerd lassen

Bij Pharma-tec werken vakmensen met veel ervaring met geautomatiseerd lassen. Bovendien houden we ons personeel scherp door middel van cursussen met betrekking tot Good Documentation Practices. Hierdoor bent u er ook zeker van dat alles goed gedocumenteerd wordt. Na een project is er dus altijd precies gedocumenteerd wie wat gedaan heeft. De kans op fouten is daardoor veel kleiner en eventuele problemen kunnen hierdoor sneller en beter opgelost worden.

Geautomatiseerd lassen laat u over aan Pharma-tec

Bent u op zoek naar een specialist met veel ervaring en een transparante werkwijze? Dan bent u bij Pharma-tec aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Als u ons een mailtje stuurt, krijgt u binnen 24 uur een reactie van ons. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor direct contact.

Pharmatec staat altijd klaar voor zijn klanten en dan bedoelen we niet alleen tussen 9 en 5, maar ook ’s avonds en op zaterdagen. Wij zijn trots op Pharmatec en we streven er naar dat gevoel over te brengen op onze klanten. Bij ons is de klant nog écht altijd koning.

Wilt u weten wat wij te bieden hebben? Bel
024 – 848 59 41 of stuur ons een mail voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Pharma-Tec

"Voor al uw hoogwaardig orbitaal en tig-laswerk: onze ervaren en gecertificeerde medewerkers staan voor u klaar!"